Bayern München værdsætter kvaliteten af ​​hver modstander

Bayern München værdsætter kvaliteten af ​​hver modstander

.

Bayern Münchens succes er uadskillelig fra en god indstilling, og de undervurderer aldrig kvaliteten af ​​noget hold. I denne Champions League er Bayern Münchens modstander Villarreal. Mange mennesker er lettede for Bayern, de mener, at Villarreal må være underlegne i forhold til deres modstandere. Selvom alle undervurderer Villarreals styrke, lægger Bayern München stor vægt på styrken af ​​dette hold.

Ingen hold har nået Champions Leagues kvartfinaler, og Villarreals evne til at slå Juventus er et bevis på deres kvalitet. Bayern München synes ikke deres modstandere er svage i næste runde, men de ved meget lidt om dem. Bayern München har endnu ikke spillet i Champions League for Villarreal, så de skal forberede sig på en mere omfattende strategisk model.

Bayern München tabte i kvartfinalen i sidste sæson, så de skal møde hver ny kamp i denne sæson. Robert Lewandowski missede sidste sæsons kvartfinaler på grund af en skade, så i år vil han gerne have en Bayern München-trøje på og nå finalen. Robert Lewandowski har endnu ikke accepteret en ny kontrakt med Bayern München og er ikke sikker på, om hans billige fodboldtrøjer bliver skiftet. Uanset hvor Robert Lewandowski ender sin karriere næste gang, skal han gøre det godt i denne Champions League.