Real Madrid kaatoi Barcelonan 4-0 Copa del Reyssä ja rynnisti finaaliin!

.

Huhtikuun 6. päivä käynnistyi Real Madridin ja Barcelonan kohtaamisella, ja juuri Real Madrid sai 4 maalia, joilla se voitti Barcelonan ja pääsi finaaliin! Suurin syy kamppailuun oli luultavasti se, että voitto olisi antanut Real Madridille 4-1 finaalipaikan. Tässä on lyhyt katsaus tähän vierasotteluun Copa del Reyn välierässä Real Madridin ja Barcelonan välillä.

Real Madridin ensimmäinen maali ottelussa Barcelonaa vastaan tuli 45. minuutilla, sitä ennen molemmat osapuolet tekivät hyökkäyksiä, mutta Real Madridin vastahyökkäys oli tehokkaampi, vaikka Barcelonan pelaajat yrittivät torjua sen,  numerolla 20 Real Madrid Pelipaita esiintyvän Vinicius Juniorin laukauksen torjui jules Kounde, mutta sen pudotessa Real Madrid lisäsi heti laukauksen, näin ollen Tilanne oli 1-0 ja täytyy sanoa, että Vinicius Junior ja Karim Benzema työskentelivät erittäin hyvin yhdessä, kun he saivat pallon Real Madridin maalilta ja syöttivät sen sitten Barcalle asti. Toinen maali tuli viisi minuuttia myöhemmin, 50. minuutilla, kun Karim Benzema meni sisään ja laittoi pallon verkon perukoille ja teki 2-0 ja lisäsi jälleen kerran johtoa. Kolmas maali tuli kahdeksan minuuttia myöhemmin, ja se oli Real Madridille huikeat kolme maalia peräkkäin. 58. minuutilla Vinicius Junior meni sisään ja loi mahdollisuuden, ja Real Madrid sai rangaistuspotkun, Karim Benzema teki maalin ja Barcelonan maalivahti ei onnistunut torjumaan sitä, ja näin Realille 3-0.

Peli ei ollut periaatteessa enää kovinkaan epäselvä, Jalkapallo pelipaidat olihan aika periaatteessa tullut puoliajalle ja vain Barcelona halusi tehdä maalin ja Real Madrid ei ehkä antanut siihen mahdollisuutta. Ja kun viimeinen maali tuli 80. minuutilla, Real Madrid periaatteessa julisti voiton, ja viimeisen maalin tekivät Vinicius Junior ja Karim Benzema, näyttävä hattutemppu! Peli oli Real Madridin näytös, tai pikemminkin Vinicius Juniorin ja Karim Benzeman näytös.