Connor Bedard kan være NHL-rookie nr. 1 i 2023

Connor Bedard kan være NHL-rookie nr. 1 i 2023

.

Connor Bedard, en 17-årig centerstjerne fra Regina City i Western Hockey League, kan blive den bedste rookie i NHL-draften i 2023. Hvis NHL-holdet Chicago Blackhawks vælger ham, vil han være den anden repræsentant i Blackhawks-familien.Vegas Golden Knights Trøje 2023

Hans oldefar, James Bedard, spillede 22 kampe med Blackhawks i slutningen af 1940'erne og begyndelsen af 1950'erne. Han var venstrehåndet back og spillede fem kampe uden mål i 1949-50-sæsonen og scorede ét mål i 17 kampe i 1950-51-sæsonen.

Connor Bedards fars storonkel, Tom Bedard, spillede også i American Hockey League og Western Hockey League. Denne familiehistorie har ført til dybe bånd til Chicago Blackhawks.
Chicago Blackhawks drafter Connor Bedard i første runde af draften den 28. juni i Nashville, og han anses for at være en af de mest lovende spillere i draften. Han besidder fremragende færdigheder og en fremragende dømmekraft, hvilket gør det muligt for ham altid at være i den rigtige position på banen og at udmærke sig ved enhver lejlighed.

Hvis Chicago Blackhawks vælger Connor Bedard, vil han være det centrale element i dette historiske holds fremtid. Dette har vidtrækkende konsekvenser ikke kun for Blackhawks, men også for hele NHL-kulturen i byen Chicago. At vælge rookie nummer et betyder dog ikke, at alt bliver let. Holdet bliver nødt til at træffe de rigtige beslutninger og vurderinger og sikre, at rookien kan danne et godt holdforhold med de spillere, der er til rådighed i øjeblikket, og yde et positivt bidrag til holdet.

Vi håber også, at Chicago Blackhawks vil træffe det rigtige valg af en fremtidig stjerne og opbygge et konkurrencedygtigt hold, der vil bringe flere spændende kampe til fansene i Chicago.Billige NHL Trøjer